2014. május 20., kedd

Köszöntő

Köszöntök mindenkit a legújabb blogomon, ahol egy olyan történetet fogok vezetni, melynek ötlete már majdnem egy éve megszületett a fejemben, de ilyen - olyan okok miatt a kivitelezésére nem került sor. Azonban úgy gondolom, hogyha van valami, ami formálódik bennünk és ennyi idő elteltével sem veszik a semmibe, akkor azzal érdemes foglalkozni, szóval úgy határoztam megírom ezt a történetet. A fejezetek gyakoriságáról egyenlőre nem tudok érdemben nyilatkozni, mert az időbeosztásom roppant sűrű, de annyit mondhatok, hogy nagyon fogok igyekezni. Számítok a régi, hűséges olvasóimra, de az újak véleményét is szívesen veszem, szóval csak bátran mondjátok el ti is azt, ami bennetek van. Régen volt már, hogy nagy hévvel írtam volna valamit és ha őszinte akarok lenni, akkor volt egy olyan időszak, amikor bizony csalódást okoztam azoknak, akik számítottak rám, ezt pedig most szeretném elkerülni. Remélem, hogy az idő előrehaladtával egyre többen tartotok majd velem, egyre többen szavaztok majd nekem bizalmat, ezért pedig már előre is köszönetet mondok mindenkinek! Az első fejezet, amely " A sípszó után hagyjon üzenetet " címet fogja viselni, napokon belül felkerül, addig pedig itt az ismertető. Mindenkinek jó szórakozást kívánok! 

Csóközön, peace: 

Lonzita



Brooke Hamilton élete tökéletesnek mondható, hiszen mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: jól menő állás, gyönyörű otthon és egy szerető vőlegény. Ám egy napon a nőnek rá kell ébrednie, hogy az élete kicsit sem tündérmese és az, ahogyan eddig élt csak egy jól megkomponált hazugság része volt. Vőlegénye ugyanis elhagyja őt régi szeretője miatt, aki tulajdonképpen Brooke édestestvére, ezért aztán a nő teljesen kiborul, hogy a számára két legfontosabb személy ilyen csúnyán becsapta. Rádöbben a szörnyű valóságra, hogy a tökéletesség mit sem ér, ha nincs kivel megosztania. Ekkor lép színre egy olyan valaki, akiről tán mindenki azt feltételezi, hogy csak még mélyebbre fogja taszítani a lányt, de az elvárt dolgoktól eltérően, ő lesz az, aki segítő kezet nyújt a padlóra került Brooke-nak...

2 megjegyzés:

  1. Szia barátosném ♥

    Itt vagyok, és tudom, hogy hiányoztam a nyaggatásomat illetően..xD
    És végre már olvashatok egy olyan történetet, ahol Damon a főszereplő *.*
    A kinézet csodás lett, nem is beszélve a fejlécről *.*
    Már alig várom az első fejezetet, és hogy megjelenjen benne Damon..
    Remélem minden héten lesz új feji, mert ha nem akkor itt úgyis megtalállak ám..xD
    Na jó viccet félre téve én legyek az első, akinek szólsz, ha felkerült az első rész..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága barátosném! ♥

      Igen, már kezdett hiányozni, hogy senki nem nyaggat egy Damon központú történet végett, de láthatod, hogy mivel türelmesen vártál, meg is kaphattad azt. :) Köszönöm a dicséreteket, ígérem, hogy az első fejezetet ha felteszem, neked fogok elsőként szólni róla. A fejezetek gyakoriságáról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de igyekszem majd minden héten frisset hozni. Még egyszer köszönöm és jó szórakozást, valamint kellemes olvasást kívánok majd a történethez.

      Csóközön, peace :)

      Törlés